Dünyanın en eski Tıp Bilimi olan Ayurveda, binlerce yıldır “Her insanın Benzersiz” olduğu ve herkesin içinde evrenin bir özetini barındırdığını içeren yaşam bilgisi olarak hayatımızda. Pandemi döneminde, önemi daha fazla farkedilen ve tüm dünyada resmi, onaylı en önemli Alternatif Tıp Tedavisi olan Ayurveda ile birlikte vücudumuzdaki yenilenmenin simgesi Detoks & Anti Aging uygulamaları, uzman doktorlar tarafından, bilinçli olarak yönetilmesi gereken tedavilerdir. 
Cornelia Hotels, Dr. Buğra Öktem İş Birliği İle ‘Crassula Spa’nın Yanı Sıra “Crassula Health” Ayurvedik Detoks & Anti Aging Merkezi İle Kişiye Özel Uygulamalara Başladı.
Tüp bebek tedavisi, çiftlerin bebek sahibi olma hayallerini gerçekleştirmek için başvurdukları bir yöntemdir. Gebe kalma olasılığını etkileyen önemli bir faktör de ideal ve sağlıklı kilo aralığında olunmasıdır. Obez veya aşırı kilolu olmak hem erkeklerde hem de kadınlarda çocuk sahibi olma açısından risk oluşturur.
Bilimsel çalışmalara göre doğru beslenmenin, doğurganlığı arttırmaya yardımcı olabileceği saptanmıştır.
Bütüncül tüp bebek tedavisinde doğru beslenme, başarı oranlarını arttırıyor. 
Bize atalarımızdan kalan annelerimizden bizlere geçen mikrobiyotamızdaki bakteriler, şu anda bağırsaklarımızda yaşıyor. Kadınların mikrobiyotası ise erkek mikrobiyotasından çok daha karmaşık ve dinamik bir yapıya sahip. Atalarımızın mikrobiyotasında var olan 4000-5000 çeşit bakteriden, günümüz insanının mikrobiyotasında sadece 300-500 çeşit kaldığını biliyor muydunuz! İşte bu yüzden hastalıkların her gecen gün kat kat arttığını vurgulayan Mikrobiyolog Ali Rıza Akın; mikrobiyotamızdaki bakteriler sayesinde mutluluk hormonunun salgılandığını, hamilelikteki ağız florasında yaşayan bakterilerin çocuklarımızın zekâsını derinden etkilediğini, sağlıklı mikrobiyotanın bizi kanserden koruduğunu; diyabet, depresyon, MS, otizm ile arasındaki derin ilişkiyi insanlığın yeni yeni öğrendiğini söylüyor.
Atalarımızdan miras kalan bağırsaklarımızdaki bakteriler tüm hayatımızı etkiliyor!
Türk damak tadına uygun nitelikli çay ve bitkileri dünyanın çeşitli bölgelerinden özenle toplayan Tea Co yaz aylarında fit kalmak isteyenler için çok özel bir lezzet sunuyor
Yaz Aylarında Fit Kalmak İsteyenlere Özel Bir Çay:
‘My Name Is Lady T.”
Ara tatilin sona ermesi ile özellikle nezle, grip, soğuk algınlığı gibi hastalıkların çocuklarda artmasını beklediklerini belirten uzmanlar, mutlaka önlem alınması gerektiğine dikkat çekti.
Okulların açılmasıyla salgın riski kapıda!
Geç olmadan önlemlerinizi alın!
info@bestenbeauty.com
Güzellik, moda, sağlıklı yaşam, life stye, etkinlikler ve yeni çıkan ürünlere dair güncel bilgileri takip ederken,  sosyal sorumluluk projelerinden de haberdar olabileceğiniz keyifli ve bilgi içerikli platform...
 
2021 ©  BESTENBEAUTY'de yayınlanan içeriklerin tüm hakları saklıdır.
design by humay demirbas
BESTENBEAUTY
Beste Paydaş Ertan /  Kurucu- Editör