Türkiye’nin Sokaklarını Temiz Tutmak İçin 
ATMA Derneği Göreve Hazır

Türkiye‘nin sokaklarını temiz tutma amacıyla herkese “Atma!” çağrısında bulunan ATMA Derneği büyük bir kampanyayla hayata geçiyor. Derneğin Yönetim Kurulu Başkanı Pervin Ersoy ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde 10 Ocak Çarşamba günü Raffles İstanbul’da düzenlenen bir basın toplantısı ile hedef ve misyonlarını paylaşan ATMA Derneği, tüm kişi ve kurumlara bu niyete destek verme çağrısında bulunuyor.

Hastane Atıklarının Sanata Dönüşüm Yolculuğu

“Sanat İyileştirir” isimli sergi, 11 Ocak Perşembe günü Memorial Bahçelievler Hastanesi Sanat Galerisi’nde ziyarete açıldı. Deniz Sağdıç’ın “Sanat İyileştirir” isimli sergisine; Şahika Ercümen, Nefise Karatay, Şebnem Dönmez, Onur Büyüktopçu, Cihan Nacar, Buse Arslan, Çağrı Şensoy, Gizem Hatipoğlu, Merve Sevi, Nisa Bölükbaşı ve Simay Rasimoğlu başta olmak üzere pek çok ünlü isim ve basın mensubu katılım gösterdi.

Sephora, Özgüveni Yüksek, Güçlü Kadınlar İçin ‘Classes For Confidence’ adlı Özgüven Sınıflarını Başlatıyor

Dünyanın lider güzellik perakende markası Sephora, global ölçekte sosyal sorumluluk programı “Sephora Stands” kapsamında 2018’den bu yana dünya genelinde gerçekleştirilen “Classes for Confidence” adlı Özgüven Sınıflarını şimdi Türkiye’de başlatıyor. Özgüven Sınıfları, başta kadınlar olmak üzere imtiyaz sahibi olmayan topluluklara özgüven aşılamayı hedefliyor ve katılımcıların güzelliğin eğlenceli dünyasını deneyimlemelerini sağlıyor. 
L’Oréal Paris ve Pınar Deniz’den sokak tacizine karşı hep birlikte durma çağrısı
L’Oréal Paris’in sokak tacizine karşı farkındalık yaratmak ve sokak tacizine karşı durmak amacıyla başlattığı StandUp eğitim programı, Türkiye’de tüm hızıyla sürüyor. 2021 yılından bu yana devam eden program kapsamında bugüne kadar dünya çapında 1.6 milyon kişiye, Türkiye’de ise 122 bin kişiye 5D eğitimi verildi. L’Oréal Paris, programı daha fazla kişiye duyurmak için Pınar Deniz’in yer aldığı yeni bir kampanyaya imza attı.

Türk Cerrahi Derneği Cumhuriyet’in 100. Yılını Coşkuyla Kutladı!
Türk Cerrahi Derneği Cumhuriyet’in 100.Yıl Coşkusu’na Ortak Oldu!
100. Yıl Coşkusu Türk Cerrahi Derneği Başkanının
Ev Sahipliğinde Kutlandı!

Pembe Ayna karşısına geçen ünlülerden, meme kanseri farkındalığı için mesaj var: “Pembe Ayna Söyle Bana…” 
Memorial Sağlık Grubu’nun, kadınların meme farkındalığı için her ay düzenli olarak ayna karşısında meme yapısını kontrol etmesi ve gördükleri herhangi bir değişiklikte önlem alması gerektiğine dikkat çekmek için hayata geçirdiği “Pembe Ayna” projesi, bu yıl sanat, spor ve televizyon dünyasının ünlü isimlerini buluşturdu. 

StandUp Eğitim programıyla Türkiye’de 120 binden fazla kişiyi eğiten L’Oréal Paris sokak tacizine karşı durmaya devam ediyor!

Ünlüler Ve Kanser Kahramanları Meme Farkındalığı İçin “Pembe Ayna Söyle Bana” Dedi
Pembe Ayna karşısına geçen ünlülerden, meme kanseri farkındalığı için mesaj var: “Pembe Ayna Söyle Bana…” 
Memorial Sağlık Grubu’nun, kadınların meme farkındalığı için her ay düzenli olarak ayna karşısında meme yapısını kontrol etmesi ve gördükleri herhangi bir değişiklikte önlem alması gerektiğine dikkat çekmek için hayata geçirdiği “Pembe Ayna” projesi, bu yıl sanat, spor ve televizyon dünyasının ünlü isimlerini buluşturdu. 
Çünkü Dünyanın Bilime, Bilimin Kadınlara İhtiyacı Var. Şimdi Her Zamankinden Daha Fazla... Bilimde cinsiyet eşitliğini savunan L’Oréal Türkiye, 21 yıldır genç bilim kadınlarını desteklemek ve bilim dünyasında daha fazla kadının sesini duyurmasını sağlamak amacıyla UNESCO Türkiye Milli Komisyonu iş birliğiyle "Bilim Kadınları İçin" programını yürütüyor. Tekno-Güzellik lideri, bu yıl projenin kapsamını genişleterek, Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) iş birliği ile üniversiteli genç kadınların eğitimine destek oluyor. Eğitim hayatlarında kullanılmak üzere kadın öğrenciler için bağış fonu oluşturan L’Oréal Türkiye, “Bilim Kadınları İçin” programında daha önce burs kazanmış bilim kadınlarının katkıda bulunacağı mentorluk programıyla da üniversite öğrencisi olan geleceğin bilim kadınlarına destek verecek.
Bugüne Kadar “Bilim Kadınları İçin” Programıyla 120 Bilim Kadınına Destek Veren L'oréal Türkiye, Bu Yıl Toplum Gönüllüleri Vakfı İş Birliğiyle Geleceğin Bilim Kadınlarının Yetişmesi İçin Çalışıyor
2021 yılından bu yana genç kadınları kendi yollarında yürümeleri için destekleyen Elidor, şimdi de Toplum Gönülleri Vakfı (TOG) ile güçlerini deprem bölgesindeki genç kadınlar için birleştirdi. Adıyaman, Kahramanmaraş, Hatay ve Malatya’da kurulan “Elidor X TOG Genç Kadın Destek Merkezleri” ile genç kadınlara yönelik duygusal ve sosyal destek programları yürütülecek. Proje elçisi sanatçı Karsu tarafından hazırlanan özel bir beste de iletişim çalışmalarında kullanılacak. Hedef 25.000 genç kadına erişmek.
Elidor ve Tog Afetten Etkilenen Genç Kadınlar İçin Destek Merkezleri Kuruyor
Persil ve Miele markaları, geliştirdikleri ortak proje kapsamında, depremden etkilenen bölgelerimizde çamaşır yıkama ve kurutma alanları oluşturarak depremzedelerin kullanımına sundu. 
Persil ve Miele, Depremzedelerin Yanında!
Saat & Saat
“Akıllı Saatler Öğrenci Gelişim Projesi”ni Hayata Geçiriyor
Saat&Saat kurumsal sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında hayata geçirdiğiAkıllı Saatler Öğrenci Gelişim KSS Projesi ile yarının büyüklerine zaman yönetimi ve beden saati konularında eğitim verecek. Eğitimlerin yanı sıra atletizm, yüzme, boks, halter, güreş gibi spor dallarından seçilecek başarılı sporcu çocuklara da eğitim ve spor desteği sağlanacak.
Watchofroyal  kurucusu Tolga Sakın, ‘Bir Kapta Mutluluk Projesi’ ile tüm Türkiye’deki sahipsiz hayvanların korunmasına katkı sağlamak, yaşam koşullarının iyileştirilmesine destek olmak amacı ve hayvan hakları ile ilgili farkındalık yaratmak için bu projeyi başlattıklarını söyledi.
Watchofroyal'den minik dostlara 'bir kap mutluluk'
Beste Paydaş Ertan /  Kurucu- Editör
BESTENBEAUTY
Güzellik, moda, sağlıklı yaşam, life stye, etkinlikler ve yeni çıkan ürünlere dair güncel bilgileri takip ederken,  sosyal sorumluluk projelerinden de haberdar olabileceğiniz keyifli ve bilgi içerikli platform...
 
2021 ©  BESTENBEAUTY'de yayınlanan içeriklerin tüm hakları saklıdır.
design by humay demirbas
info@bestenbeauty.com