Yumuşacık, Parlak Saçların ve göz alıcı kaş ve kirpiklerin Sırrı: Ashley Joy
Kişisel bakımında tercihini doğallıktan yana kullananların favorisi olan ve bitkisel içeriklerin yer aldığı özel formüllü, %100 yerli üretim bakım ürünleri ile ilgi gören Ashley Joy,, “Herkes En İyisini Hak Ediyor” mottosu ile ürün çeşitliliğini incelikli bir şekilde geliştirerek, her döneme ve her ihtiyaca uygun çözümler sunarak fark yaratmaya devam ediyor
Duru ailesinden organik içerikli ve beş nemlendiricili yeni sıvı sabun serisi
Türkiye’nin lider kişisel temizlik markası Duru’dan bir yenilik daha: Yeni Duru Organik İçerikli Sıvı Sabun ailesi, damla şeklinde şık şişesi, 10 farklı kokusu, organik bileşenleri, beş nemlendiricisi ve saf su içeriği ile bir sabundan beklediklerinizden daha fazlasını sunuyor. 
Saf Gücün İfadesi Trussardi Pure Jasmin
Trussardi’ nin yeni kokusu Pure Jasmin günümüzün tutkulu ve özgür kadınlarını yorumluyor. Violaine Collas ve Julie Massé tarafından yaratılan Pure Jasmin, çok yönlü ve kadınsı figürü ile bugünün kadınları için, kendilerini ve hayallerini tanıyanlar için seçilen bir koku.
Yaza Daha Sıkı Kollar Ve Daha Genç Bir Görünümle Girmeniz Mümkün
Deri sarkması; yaşlanma, kilo alıp verme, cildin kollajen ve elastin yapısının bozulması sebebiyle, derinin kendini yer çekime bırakması ile meydana gelir. Birçok kadının kol sarkması problemi yaşamasının çok temel bir nedeni vardır. Kadınlar, daha yağlı ve yumuşak bir dokuya sahiptirler ve kol gücünü erkeklere oranla daha az kullanmaları gerektiği için kol sarkması kadınlar arasında erken yaşlardan itibaren yaygın rastladığımız cilt sarkmalarının başında gelir.
Dr. Yasemin Savaş Kaliteli Yaşam Kliniği Medikal Estetik Hekimi Yasemin Savaş, kollarımızı yaz ayları için hazırlamaya başlamalıyız diyor. 
Cildinizi ve Ten Makyajınızı Bobbi Brown Vitamin Enriched Fase Base ile Tek Adımda Kusursuz Hale Getirin!
Bir nemlendiriciden çok daha fazlası! Dünya çapında her 15 saniyede bir satılan #1 numaralı nemlendiricimiz ve makyaj bazımız Vitamin Enriched Face Base*, cildinizin daha parlak, canlı ve sağlıklı görünmesini sağlamak, kusursuz ve dikkat çeken makyajınızın kalitesini arttırmak için tasarlandı.
Organic Shop doğal cilt bakım ürünlerine yenilerini ekledi.
Doğal içeriklerden oluşan ürünleri ile dikkat çeken Organic Shop’un yeni cilt bakım ürünleri Gratislerde satışa sunuldu.
Gratis’in doğal içerikleri ile öne çıkan Organic Shop markasının yeni cilt bakım ürünleri Gratis mağazalarında ve Gratis.com’da satışa sunuldu. Stres, yorgunluk ve hava kirliliği gibi dış etkenlere karşı içerdiği doğal bileşenleri ile cildi korumaya ve onarmaya yardımcı olan Organic Shop’un yeni ürünleri arasında Göz Altı Jel Maskesi ile 3 farklı vücut peelingi bulunuyor.
Cildinizin Geleceğini Değiştirin Age Proteom™ Advanced Serum
Yaşlanmanın başlıca nedenlerine ilişkin bu büyük bilimsel keşif artık  AGE PROTEOM™ ADVANCED SERUM ile cilde uygulanabilir.
Saçları uzatmanın en lezzetli ve pratik yolu
Fransa’nın efsane saç markası Forcapil saç serisiyle Türkiye’ye geldi. Avrupa’da 10 dakikada bir satılan ürünü Forcapil Growth Gummies saçlar için adeta mucize gibi. Kırmızı orman meyve aromalı Gummies’lerin içinde biotin, B5 vitamini, B6 vitamini, Folik Asit, C vitamini, Selenyum ve Atkuyruğu ekstresi bulunuyor.
Benzersiz Bir Spa Deneyimi Fiolas: Yoğun Bir Günün Ardından Kendinizi Fiolas Aromaterapi Ürünleri İle Şımartın
Her gün şehrin yoğun stres altında olmak; vücudumuzu zorlar ve zihnimizi yorgun hissettirir. Fiolas Aromaterapi ürünleri özenle formülize edilerek; doğal yağların kokuların terapötik etkileri yoluyla, zihnimizi ve bedenimizi rahatlatmamıza yardımcı olur. Fiolas Aromaterapi ürünleri size profesyonel bir Spa deneyimini evinize getiriyor. Fiolas; Aromateraphy Replenishing Body Butter, Oriental Kuru Yağ, Oriental Alüminyumsuz Roll-On Deodorant, Nemlendiricili Aromateraphy Vücut Peeling ile cildinize doğanın bahşettiği tüm imkanları sunuyor.
NEOFOUND SERUM ile Cildinizi Bahara Hazırlayın!
NEOFOUND SERUM Nedir? Bu hafif jel serum, içerdiği hyaluronik asit, peptitler, amino asitler ve antioksidanlar sayesinde cildinizin canlı ve parlak görünmesini sağlar. Yaşlanma karşıtı etkisiyle cildinizdeki kırışıklıkları ve çizgileri azaltır, aynı zamanda cildinizi aydınlatır. Neofound, tüm cilt tiplerine uygun olduğu için herkesin kullanabileceği bir üründür. Doğal kökenli yağlar sayesinde cildinizin nemli kalma süresini uzatır ve makyaja hazırlar. Düzenli kullanımıyla cildinizin daha canlı, pürüzsüz ve aydınlık göründüğünü fark edeceksiniz. Kendinizi daha iyi hissetmek istediğinizde Neofound sizi destekleyecektir. Siz de cildiniz için en iyi bakımı yapmak istiyorsanız Neofound'u deneyin!
Sürdürülebilir Ürünlerin Adresi Watsons!
Watsons, Naturals By Watsons, Imew ve Dr. Organic ürünleri sadece Watsons Mağazalarında, Watsons.com.tr’de ve Watsons Mobil Uygulaması’nda! Sürdürülebilir Yaşam kategorisindeki 1.000’den fazla vegan-organik sürdürülebilir ürünü müşterileriyle buluşturmaya devam eden Watsons’ın sürdürülebilir ürünleriyle hem kendinize hem doğaya iyi bakın! Watsons, Naturals By Watsons, Imew ve Dr. Organic’in sürdürülebilir ve etkili bakım ürünleriyle güzellik rutininizi sürdürülebilir ürünlerle zenginleştirin ve doğamızın güzelliğini korumak için bir adım atın!
Bioderma’dan Karma, Yağlı ve Akne Eğilimli Ciltlere Özel: Sébium Serisi!
Ekobiyolojiden ilham alan dermokozmetik marka Bioderma tarafından karma, yağlı ve akne eğilimli ciltler için özel olarak geliştirilen Sébium serisi, gözenek, sivilce, akne, siyah nokta ve yağlanma gibi cilt sorunlarına eksiksiz olarak bir bakım sunarken cildi tahriş ve irrite etmiyor, yüksek cilt toleransı sayesinde kullanıcıların yaşam kalitesini artırıyor.
Parlak, pürüzsüz ve sağlıklı bir cilde sahip olmak mümkün
Her bir ürününü, güçlü ve uzun araştırmalar sonucunda üreterek eczacı ve dermatologların tavsiyeleriyle son kullanıcıya ulaştıran COSMED Cosmeceuticals, sağlıklı ve güvenilir çözümler sunmayı sürdürüyor. COSMED, hassas ciltlerde anında ve uzun süreli etki sağlayan ‘Calming Water Cream’, cildi kurutmadan arındıran ‘Day to Day Mineral Boosting Toner’ ve hassaslaşan cildi yatıştırarak sakinleştiren ‘Ultrasense Cream Gel’ ile dünya standartlarında kaliteli ürünler sunuyor.
Estée Lauder’in Re-Nutriv Ultimate Diamond Serisi ile Sıradışı Güzellik
Re-Nutriv Ultimate Diamond Collection’ın eşsiz formülü, cilde yeni bir bakım deneyimi sunuyor. Seride yer alan her bir ürün, eşsiz Kara Elmas Mantarı Özü’nün gücünü taşıyarak cilde enerji verir ve yeni nesil formül teknolojilerinin desteğiyle cildin daha parlak, sıkı ve genç görünmesini sağlar
Bath & Body Works’ten Rüya Gibi Bir Koleksiyon:
‘Dream Bright’
Bath & Body Works’ün yeni koleksiyonu Dream Bright, zengin içeriği ve eşsiz kokusuyla bakım rutinlerinizin vazgeçilmezi olacak!

Bath & Body Works’ün yeni Dream Bright koleksiyonu ile ışıltılı rüyalarla dalmaya hazır olun! Formülünde eşsiz notalar bulunduran Dream Bright koleksiyonunun Exfoliating Glow Body Scrub, Bubble Bath, Whipped Glotion ürünleri ile günün her anında parıltılı bir rüyada gibi hissedeceksiniz. Işıltılı bir rüyayı andıran kokusu ve içeriği doğal yağlarla zenginleştirilmiş Dream Bright koleksiyonu ile pürüzsüz bir cildin tadını çıkaracaksınız.
L’Occitane araştırmacıları enginarın selüliti yok ettiğini keşfetti…
L’Occitane’dan selülitler için efsaneleşecek yeni enginarlı seri Efsanelerden, lokman hekim reçetelerinden ilham alan L’Occitane, pişmiş enginar suyunun, toksin atıcı, arındırıcı ve vücudu hafifleten özelliklerini keşfetti. Uzun yıllar süren AR-GE sonrası üretilen Artichoke peeling ve masaj kremi ile dünya ile aynı anda Türkiye’ye geldi. Yaz geliyor malum. Selülitler için kaygılanmaya başlama zamanı geldi. L’Occitane’ın 2023 yazına bir tür hediyesi kabul edebileceğimiz, çok iddialı oldukları Artichoke peeling ve masaj kremi, kullanıcı yorumlarına göre sadece 28 günde etkisini gösteriyor ve bacakları adeta yeniden yapılandırıyor
Kiko Milano’dan İlkbahar Güzellik Güncellemesi: Beauty Essentials
Günler uzamaya başladı, bahar yaklaşıyor. İtalya’nın bir numaralı makyaj markası KIKO MILANO, sınırlı sayıda üretilen Beauty Essentials Koleksiyonu ile alışılagelmiş güzellik rutinini bir üst boyuta taşıyor. KIKO MILANO, yüksek performanslı, hızlı etki gösteren bileşenlerden oluşan, güçlü ve inovatif formüllere sahip Beauty Essentials Koleksiyonu ile adeta mevsimsel güzellik güncellemesi yapıyor. Beauty Essentials Koleksiyonu yüksek performanslı ürünlerinin yanı sıra, kişisel bakıma saatler harcamadan, kokuların yarattığı duyusal iyilik, tazelenme hissini de güzellik rutinine ekliyor. Koleksiyondaki multi fonksiyonlu ürünler, akıllı ambalajları sayesinde makyaj çantalarına çok amaçlı, birden fazla kullanım alanı olan becerikli ürünlerin sığmasına olanak sağlıyor. Modüler paletler, kışın yoğun ve derin tonlarından baharın hafif ve parlak tonlarına kadar geniş ve zengin renk alternatiflerini bir araya getiriyor.
Boyner Cilt Bakım Günleri İle Cildinizi Yenileyin
Seçkin kozmetik markalarına ev sahipliği yapan Boyner, Cilt Bakım Günleri ile cildini yaza hazırlamak isteyenleri mağazalarına davet ediyor. Dünyaca ünlü markalarla cilt bakım deneyimlerinin sunulduğu etkinlikler, Türkiye’nin pek çok ilindeki Boyner mağazalarında 30 Nisan tarihine kadar sürecek.
Derinlemesine temizlenmiş ve pürüzsüz ciltlerin formülü: Sinoz Yağlı ve Karma Ciltler için Yüz Temizleme Jeli
Derinlemesine temizlenmişSinoz’dan yepyeni bir cilt temizleme ürünü… Sinoz Yağlı ve Karma Ciltler için Yüz Temizleme Jeli ile cildiniz şimdi hiç olmadığı kadar temiz, bakımlı ve daha canlı bir görünüme sahip! İçeriğindeki Salisilik Asit, Zinc PCA ve Çay Ağacı özüyle zenginleştirilmiş formülü cildi fazla yağdan arındırır, alışık olmadığınız bir pürüzsüzlük, derinlemesine temizlik ve mat bir görünüm sağlar. ve pürüzsüz ciltlerin formülü: Sinoz Yağlı ve Karma Ciltler için Yüz Temizleme Jeli
Eczacıbaşı’nın vitamin ve mineral markası Dynavit, oyuncu Sedef Avcı’nın yer aldığı yeni reklam filmini düzenlediği lansman ile tanıttı. 
Dynavit, Marka Elçisi Sedef Avcı ile Yeni Reklam Filminin Lansmanını Gerçekleştirdi!
İtalya’nın 1 numaralı makyaj markası Kiko Milano, Adanalı makyaj severleri Kiko Milano’nun renkli, cesur ve ışıltılı dünyası ile buluşturuyor.
Kiko Milano Artık Adana Optimum Alışveriş Merkezinde…
Yenilikçi, teknolojik ve bilimsel yaklaşımıyla kozmetik sektöründe farkını ortaya koyan Proud, etkin içerikleri ve kuvvetli formülü ile hazırlanan serumlarıyla cilt bakımı rutininizi değiştiriyor. Genel cilt endişeleri olan nem, yaşlanma ve parlaklık için çözüm getiren vegan serumlarını, nemlendirici ve onarıcı bazıyla kullanarak, yeni nesil Proud ürünleri ile kusursuz bir cilde ve sağlıklı, ışıltılı bir görünüme kavuşacaksınız.
PROUD ile Değişime Hazır Mısınız?
Cildinizi hak ettiği terapiyle buluşturan Dermalex, piyasaya yeni sunduğu serumlarıyla ışıltınızı ortaya çıkarmaya davet ediyor. Cilt uzmanları tarafından İsveç’te geliştirilen özel formüle sahip yeni Dermalex C Vitamini Aydınlatıcı Serum ve B Vitamini Nemlendirici Serum cildin ihtiyacı olan neme ve aydınlığa kavuşmasına yardımcı oluyor. 
Dermalex Yeni Serum Serisiyle
#seninışıltın’ı Keşfetmeye Çağırıyor!
Güzellik ve bakım sektöründe hizmet veren güzellik merkezi sahibi Leyla Tonya, yaptığı uygulamalarla şubelerinde adından çokça söz ettiriyor. Son yıllarda başarılı işlerle adını duyuran Leyla Tonya, en kaliteli hizmeti sunmak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Sihirli Parmaklardan Gelen Güzellik
İleri teknoloji selülit tedavileri ile tüm kadınların kâbusu olan portakal kabuğu görünümünden kurtulun, daha pürüzsüz ve daha çekici bir siluete kavuşun
Yaza Hazırlanırken Selülitlere Veda
Geçtiğimiz yıl yaptığı yeniliklerle erkek deodorant kategorisinin yükselen markası olan Blade’in Roll-on serisi raflarda yerini aldı. Blade Roll-on reklam filminin yıldızı ise, markayla başarılı bir iş birliği yürüten milli futbolcu Merih Demiral oldu. Blade, yeni roll-on serisi ile erkek deodorant pazarında kalıcı olmayı hedefliyor. Hızlı kuruyan, leke bırakmayan formülü ve etkileyici kokuları ile dikkat çeken yeni Blade Roll-on serisi, yüzde 100 geri dönüştürülebilir ambalajı ile çevreci bir ürün.
Blade’in yeni Roll-on serisinin reklam yüzü yeniden başarılı milli futbolcu Merih Demiral oldu
Next-Microbiome Ailesi’nin yeni üyesi Probiome-Novo; içeriğindeki yeni nesil probiyotik Akkermansia muciniphila sayesinde ağız ve sindirim sistemi sağlığını destekleyerek, ağız kokusu, çürük ve candida enfeksiyonunu önlerken; resveratrol ve ginseng ile bağışıklık sistemini destekliyor ve enerji seviyesini artırıyor.
Next-Microbiome ailesinin yeni üyesi Probiome-Novo ağız ve sindirim sistemi sağlığını destekliyor
TheLifeCo “SkinFood ve HairFood Değerli Yağlar Serisi”, güzellik dünyasının matematiğini değiştirmek için formüle edildi. Her biri yüzde yüze varan oranda saf yağlarla formüle edilen kremler, maskeler, vücut yağları ve şampuanlar, berrak, sağlıklı, parlak ciltlerin ve saçların tasarımcısı olacak!
TheLifeCo Kişisel Bakım Ürünleri
Değerli yağlar saçlarınızın ve cildinizin “güzellik yemeği” olacak!
Cildinizi ve saçınızı TheLifeCo’nun değerli yağlarıyla besleyin!
Kiko Milano’dan İlkbahar Güzellik Güncellemesi: Beauty Essentials
KIKO MILANO, Disney’in efsanevi karakteri Küçük Deniz Kızı’ndan esinlenen cesur ve özgür yeni yaz koleksiyonu “The Little Mermaid”i Kiko severlerle buluşturuyor.
Guinot Hydrazone Sun Cream
Moisturising Cream Spf 50 Yüksek Koruma Faktörlü Koruyucu Yüz Kremi Spf 50 // 50 Ml
Tatil Sonrası Saç Bakımı için Altın Öneriler
Yaz ayları saçın en fazla yıprandığı dönemdir. Güneşte fazla kalmak cildimize olduğu kadar saç ve saç derimiz için oldukça zararlı. Güneşten yayılan UV radyasyonu saçın asli maddesi keratini parçalayıp hem kimyasal hem de fiziksel hasara neden olur. Saç tellerinde bulunan proteinler, saçlarımızın sağlıklı görünümü için oldukça önemlidir. Ancak saçtaki proteinler, çok fazla güneş ışınına maruz kalınca azalır saçlarımız da kurumaya, sağlıksız, bakımsız görünmeye başlar. Deniz ve havuz suyunun etkisi ile de saçlar mat bir görünüm alır.
Güneş ve deniz-havuz suyunun yarattığı olumsuz etkilerden saçlarınızı nasıl korumanız gerektiğini 'Saç Bakım Onarım Uzmanı ve Danışmanı Ahmet Çoban'a sorduk.
Anew Protinol Power Serum’un Efsane Gücü Şimdi Göz Çevresi Bakımınızda!
Yılların Kolajen Kaybını Geri Kazandıracak Gücü Keşfedin Ve 7 Günde 7 Yaşlanma Karşıtı Etkiyi Görü
Uzman Önerisi: Radyofrekans ile Sıkılaşma ve Gençleşme!
Son yılların gözde bölgesel zayıflama, sıkılaşma ve gençleşme tedavisi radyofrekans hakkında neler biliyorsunuz? Parle Beauty Kurucusu Uzman Estetisyen Ece Karabulut, ‘radyofrekans’ uygulamaları hakkında merak edilenleri anlattı…
TheLifeCo Doğal Bronzlaştırıcı Yağ ile hem sağlıklı hem de uzun süren bronzluk
Yazdan kışa uzanan doğal bronzluk ve ışıltı için,
Geçmiş çağlarda insanlar güneşten gelen zararlı ışınlardan korunmak için bitkileri kullanıyorlardı. Eski Mısırlılar susam, pirinç, havuç ve zeytinyağı, Yunanlılar zeytinyağı, Uzakdoğulular ise Hindistan Cevizi Yağını kullanıyorlardı.
Tatilden sonra saçınızı onarmanın 3 adımı!
Saçı derin bir seviyede onaran bitkisel güç!
Her şey, klorlu, tuzlu rüzgarın savurduğu ayrık saç uçlarına kadar tüm saçı onaracak yeni nesil birleştirme teknolojisiyle ilgili. Konu saç onarımı olunca proteinlerin yapısını onarma gücüne sahip Forcapil desteği gerekli.
Suoderm ile Cildiniz Işıltısını Kaybetmesin
Cildinizden ilham alan Suoderm, cildinizin yapısını en iyi şekilde analiz edip, çıkan sonuca göre bileşen ve içerikler kullanılarak hazırlanan doğal güzellik iksiriniz olacak. 
Sonbahar kötü saç günlerinin mevsimi olmak zorunda değil!
Bu yıl ister plaja, ister havuza, hatta sadece arka bahçenize gitmiş olun, yeterince korumadıysanız saçınızın bir miktar zarar görmüş olması muhtemeldir. Güneş, kum ve deniz karışımı buklelerinize zarar vermiş, onları hasara uğratmış, kurutmuş ve susuz bırakmış olabilir. Sorunun kökenine inerek başlayalım.
Saç Kreminde İnovasyon: Rosece Katı Saç Kremi Keratin Bar İle Saçlar Hiç Olmadığı Kadar Güçlü Ve Sağlıklı!!..
Cildimize iyiliğin ve sağlığın sadece doğadan geleceğine inanan doğal cilt bakım ürünleri markası Rosece’nin bilinen tüm saç kremi formüllerinin aksine yepyeni bir yorumla oluşturduğu KATI SAÇ KREMİ tüm saç tiplerine her mevsim tam koruma ve besleyici destek sağlıyor.
Kış Aylarında Saç Bakımı İçin Altın Kurallar
Her mevsimin cilt ve saç bakımı açısından kendine özel ihtiyaçları oluyor. Yazın güneş birincil faktör ise, kışın soğuk havanın yanı sıra aşırı değişimler dikkat edilmesi gereken noktalar haline geliyor. 
Soğuk havalar yaklaşırken, saçları nasıl korumamız gerektiğini 'Saç Bakım Onarım Uzmanı ve Danışmanı Ahmet Çoban'a sorduk.
Sürdürülebilir çevrenin anahtarı bitkisel bazlı beslenme
Gıdanın geleceğine sürdürülebilir yatırım 
Bitkisel içerikli beslenme ürünleri ve takviye edici gıdaları bulunan Herbalife, sürdürülebilir kaynaklardan elde edilmiş bitkisel protein içerikli inovatif ürünlere yatırım yapmaya devam ediyor. 95 ülkede 11 bini aşkın çalışanı olan firma, iklim krizi ve sürdürülebilirlik alanındaki çalışmalarında bitkisel proteini ön planda tutuyor.
Harrem’den Yepyeni Bir Ürün Vitamin Bomb Serum
“Taneciklerin İçinde Korunan C Vitamini En Doğal Haliyle Cildinizle Buluşuyor.”
İlhamını doğadan alan Harrem’in en yeni teknolojilerle ürettiği Vitamin Bomb Serum, C vitaminli özel içeriği ile cilt bakımında adeta bomba etkisi yaratıyor. Serumun içerisinde yer alan ve gözle görülebilen top şeklindeki tanecikler, C vitamininin ışık ve hava ile temasını önleyerek cilde en aktif şekilde iletilmesini sağlıyor. Taneciklerin içinde korunan ve kullanıldığı anda patlayarak aktif olan C vitamini bileşenleri cildinize nem ve ışıltı katarken, kolajen sentezini artırarak yaşlanma karşıtı bakım sunuyor.
Sothys’den Hem Doğal Hem Doğal Hem De Etkili Bir Seri: Sothys Organics 
Teknoloji ve konfor ile harmanlanmış geniş ürün yelpasiyle Sothys, tamamen doğal bileşenler ile tasarlanmış Sothys Organics serisini sunuyor.
Gratis’in yeni ağız ve diş bakım markası Benri Dent satışa sunuldu
Gratis’in yeni ağız ve diş bakım markası Benri Dent, maksimum etkiyi erişilebilir fiyata sunma hedefi ve geniş ürün gamı ile raflarda yerini aldı. Benri Dent ürünleri, daha beyaz dişler ve gün boyu ferah bir nefes sunuyor.
wet n wild’ın yeni sezon ürünleri Gratislerde
Gratis, Amerika’nın önde gelen renkli kozmetik markası wet n wild’ın yeni sezon ürünlerini Türkiye’de satışa sundu. wet n wild globalde olduğu gibi Türkiye’de de dikkatleri çekmeye devam ediyor. Kapatıcı, maskara, ruj, kaş ve far bazı ürün grupları ile ürün yelpazesini genişletiyor.
Kérastase Power Talks Etkinliğinde Dünyaca Ünlü İsimleri Buluşturdu
Lüks saç bakım markası Kérastase’ın düzenlediği ikinci geleneksel Power Talks etkinliği, 29 Ekim’de Paris’te gerçekleşti. Dünyaca ünlü kadınları bir araya getiren küresel etkinlik, kadınların seslerini duyurma, onları destekleme, kadınlarla 
Sinoz ile Yeni Yılda Yenilenmiş Bir Cilt…
Yeni bir yıla girmek yeni başlangıçlara da adım atmak demektir. Heyecanlarla dolu, yeni sayfaların açılacağı bir yıla, arınmış ve yenilenmiş bir cilde Sinoz ile merhaba de. 

Kiko Milano Holiday Première Koleksiyonu
Şimdi Işıldamanın Zamanı

İtalya’nın 1 numaralı makyaj markası Kiko Milano, bu yılbaşı makyaj severleri İtalyan tiyatrolarının güzel ve büyüleyici sahnelerinden ilham alan “Holiday Premiéré” koleksiyonuyla buluşturuyor.

Yeni yılda da doğal, sağlıklı, renkli…

Rosece’den %100 doğal kaynaklı, inovatif ürünler, Cildimize iyiliğin ve sağlığın sadece doğadan geleceğine inanan doğal cilt bakım ürünleri markası Rosece, %100 doğal kaynaklı, temiz içerikli ürünlerine 2023 yılında yepyeni ürünler eklemeye devam etti. Katı Şampuan Bar ailesini farklı saç tiplerine uygun yeni ürünlerle genişleten Rosece, mini boy DeoBalm Stick çeşitleri, Centella-C Temizleyici Balm ve Fluorite krem ruj/allığı ile doğal kozmetik severlerin yeni vazgeçilmezlerini yarattı… 2024’te yine %100 doğal, yenilikçi ve çok etkili ürünlerle görüşmek dileğiyle

L’Occitane’ın yeni yıl koleksiyonu ile hayatına neşe kat

Nihayet özlemle beklenen yeni yıl coşkusuna çok az kaldı. Sevdiklerimize hediye vererek onları mutlu etmenin yanı sıra bu yıl kendinizi de şımartıp L’Occitane’ın renkli yılbaşı koleksiyonu ile hayatınıza neşe katın. Neşe, her zamankinden fazla ihtiyacımız olan şey!

Cilde mucizevi Hodan Yağı ve Çuha Çiçeği ile içeriden bakın!

Fransızlar fitoterapi devi Arkopharma’nın cildi içeriden nemlendiren Forderm by Forcapil Nemlendirici’sine ‘Cilt incileri’ diyor. Nedeni cildin yaşlanma sürecini Hodan Yağı, E Vitamini ve Çuha Çiçeği yağı ile neredeyse tamamen durdurması. 

Aşkın ve Güzelliğin Buluştuğu WOU ile Sevgililer Günü Kendinizi Özel Hissedin!

Sevgililer Günü, aşkı ve romantizmi kutladığımız özel bir gün. Ancak romantizm sadece içimizde değil, aynı zamanda dışımızda da parlamalı. İşte tam da bu noktada WOU devreye giriyor. WOU'nun özel Sevgililer Günü kampanyaları ile cilt bakımı ve güzellik, romantizmle bir araya geliyor.

Sofistike Aromaların Büyüsü… Nikos Sculpture 

Victor Hugo, yeni parfüm koleksiyonuyla 19. yüzyıl Paris’inin izlerini taşıyan unutulmaz karakterlerin kokularını bir araya getiriyor. Cupidon’dan ilham alan Victor Hugo koleksiyonu, aşk, arzu ve büyülü hikayelerin birleşimini kokularına yansıtıyor. Eşsiz parfümler, geçmiş yüzyıl karakterlerinin özgün özelliklerini ve hikayelerini öne çıkararak tutkunlarına zamanın ötesinde bir deneyim vaat ediyor.

Victor Hugo Parfüm Koleksiyonu
Paris’in 19. Yüzyıl Kokulu Hikayesi

Nikos Sculpture, ilham aldığı antik çağ esintilerini modern bir dokunuşla birleştirerek, eşsiz ve çekici bir koku sunuyor. Bu özel parfüm koleksiyonu, Mediteran esintisini tenlerle buluştururken her damlasında tenlerde bir doz adrenalin ve cezbedici bir aura vaat ediyor.
WOO Skin Expert Academy'nin gözaltı bakımı için özel olarak geliştirdiği yeni ürünü, zenginleştirilmiş içeriğiyle gözaltı torbalanmalarını ve morlukları hedefliyor. Aynı zamanda göz çevresindeki renk tonu eşitsizliğini düzenleyen, nemlendiren ve dinlenmiş bir görünüm sağlayan bu ürün, içeriğinde bulunan Kafein, Niasinamid ve Tetrapeptide-5 ile göz çevresinin canlı ve sağlıklı bir görünüm kazanmasına yardımcı oluyor.

WOO Skin Expert Academy’den Yenilikçi Göz Serumu:
Eye Perfection Serum

Dünyanın lider prestij güzellik perakende markası Sephora, 5 Mart itibarı ile dünyadaki 35 pazarında ilk kez tek bir marka konumlaması ve buna bağlı bir mesaj sahipleniyor: "We belong to something beautiful".

Sephora İlk Kez Global Bir Marka Konumlamasi Sahipleniyor

Marks & Spencer, dünya çapında tanınan İngiliz zarafetinin ve kalitesinin simgesi olarak öne çıkıyor. Giyim ürünlerinde olduğu gibi, parfümleri ve kozmetik ürünleriyle de beğeni topluyor. Yeni sezonla birlikte, kozmetik koleksiyonunu genişleterek kendine bakmayı sevenlere ihtiyaç duydukları her şeyi sunuyor. Fresh Elements, Pure, Apothecary ve Formula serileriyle zenginleşen koleksiyon, cilt bakımından saç bakımına kadar geniş bir yelpazede ürünler sunuyor.

Eşsiz bir güzellik deneyimi: 
Marks & Spencer Kozmetik Koleksiyonu

Nişantaşı’nın kalbinde mükemmeliyetçi ve güvenilir bir vizyonla 2021 yılından beri hizmet veren AYKAN CLINIC, Dr. Andaç Aykan ve Dr. Emel Aykan’ın uzmanlığında 20 yıla yaklaşan deneyim ve tecrübeyle danışanlarına en doğru ve en doğal çözümleri sunmaya devam ediyor.

Aykan Clinic, Estetik ve Fonksiyonel Sorunlara Kişiye Özel, Yenilikçi Çözümler Sunuyor

Güneş hassasiyetinden korunurken, leke görünümünü azaltmak ve ışıltılı bir cilde sahip olmak Garnier C Vitamini Parlak Günlük Güneş Koruyucu Krem ile mümkün.

Garnier C Vitamini Parlak Günlük Güneş Koruyucu ile

'Güneşli

Her Gün SPF!’

Yavaş yavaş ısınan havalarla birlikte bahar çiçeklerinin kokusu şehri donatırken, çiçeksi kokularıyla Jo Malone London’ın ikonik parfümleri ilk bahar heyecanınıza ortak olacak.

Jo Malone London’dan Bahari Karşılayan Kokular

Türkiye’nin en hızlı büyüyen kozmetik markalarından Sinoz, güneşin zararlı ışınlarından koruması için uzmanlar tarafından önerilen güneş kremi serisini 2024 yazı için baştan başa yeniledi. Hem güneşin zararlı ışınlarından koruyan hem cildi besleyen hem de ciltte beyazlık bırakmayan Sinoz ürünleri aylar süren test aşamalarından sonra nihai kullanıcıyla buluştu. Sinoz’un her şeyiyle yenilenen 5 farklı güneş kremi artık hem daha güçlü hem daha etkili… 

Sinoz Güneş Kremleri Güneşi Yenilenerek Selamlıyor

Zarif, basit ve etkili... Fenty Beauty markasının yaratıcısı Rihanna, oluşturduğu makyaj yelpazesinden sonra tüm cilt türleri ve tonlarını kapsayacak ürünleri içeren cilt bakım yelpazesiyle karşınızda!

Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna imzalı yeni cilt bakım kültürü ‘Fenty Skin’, Sadece Sephora’da!

Dünya’nın 1 Numaralı Makyaj Markası* Maybelline New York’tan anında %30 daha dolgun görünen dudaklar** için yeni Lifter Plump dudak parlatıcısı.

Dikkat: Yanmaya Hazırsan Uzun Süren Dolgunluk Etkisi
Maybelline New York Lifter Plump Dolgunlaştırıcı Parlatıcı ile 
Dolgun Dudaklara Ulaşmak Çok Kolay

Beste Paydaş Ertan /  Kurucu- Editör
BESTENBEAUTY
Güzellik, moda, sağlıklı yaşam, life stye, etkinlikler ve yeni çıkan ürünlere dair güncel bilgileri takip ederken,  sosyal sorumluluk projelerinden de haberdar olabileceğiniz keyifli ve bilgi içerikli platform...
 
2021 ©  BESTENBEAUTY'de yayınlanan içeriklerin tüm hakları saklıdır.
design by humay demirbas
info@bestenbeauty.com