Türkiye’nin ilk mücevher markası Storks, kendine has tasarım çizgisi ve gelenekselden modernliğe uzanan koleksiyon çeşitliliği ile mücevher tutkunlarını kucaklıyor. Çeşitli desen, figür ve değerli taşlarla mücevher dünyasında dikkat çekici tasarımlara imza atan Storks, kişiselleştirilmiş ve yenilikçi tasarımlarına ‘burç serisi’ ile yenisini ekliyor. Pırlantalı olarak ilk kez Storks koleksiyonunda hayat bulan burç sembolleri, kullanıcısına özel hissettiriyor. 
Mücevher Ustası Storks’tan Sıra Dışı Burç Koleksiyonu...
Renklerin stilleri hipnotize ettiği, hayalperest, özgür ruhlu, eğlenceli ve olabildiğince iddialı yeni mevsimde Elle Shoes, yepyeni koleksiyonu ile hayalinizdeki adımları gerçeğe dönüştürmek için hazır!  
Elle Shoes  İle Şehirde Yaz Başlıyor!
İlhamını mücevherin kişide uyandırdığı hislerden ve güzel anlara eşlik etme düşüncesinden alan Velovis, baharı Harmony Koleksiyonu ile karşılıyor.
Velovis’ Ten Bahara Merhaba!
İkonik televizyon serisinden ilham alan Eastpak, eğlenceli koleksiyonunu satışa sundu. The Simpsons animasyon serisinden detayları ve karakterleri içeren altı farklı baskı ve desen çeşidi ile tasarlanan The Simpsons x Eastpak Koleksiyonu şimdi Sneaks Up mağazalarında!
Eastpak’ten Animasyon Serisinden İlham Alan Koleksiyon!
IN STREET’ten Sokağın Tarzını Yansıtan Yeni Sezon Koleksiyonu!
Nike, Adidas, Puma, Lumberjack, Vans, Reebok ve Lotto gibi dünyaca ünlü markaların en trend modellerinin yer aldığı IN STREET İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nda tarzınızı yansıtacak modeller sizleri bekliyor.
Hızlı hayat temposu içerisinde konforlu ve tarz sahibi modelleriyle 7’den 70’e herkesin favorisi olan spor ayakkabılar, farklı renk ve model alternatifleriyle IN STREET’in İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nda buluşuyor.
Camper ile Baharın Tatlı Rüzgarlarını Hissetmeye Hazır Mısın?
Camper İlkbahar / Yaz 2023 Koleksiyonu Camper, bu sefer de adeta bir festival tadında olan İlkbahar / Yaz 2023 Koleksiyonu ile karşımıza çıkıyor Her sezon olduğu gibi yeni sezona da iddialı bir giriş yapan Camper’ın İlkbahar / Yaz 2023 koleksiyonu içimizdeki özgürlüğü, dizginlenemeyen neşeyi ve kıpır kıpır olan heyecanımızı ortaya çıkaracak. Tüm duygularımıza eşlik eden Camper bu sezon minimalizm ile maksimalizmi birleştirip şık ve rahat arasındaki sınırlarını bilerek belirsizleştirdiği zengin ve cesur bir görünüm yaratacak.
2023 İlkbahar / Yaz sezonu için tasarlanan A|X Armani Exchange güneş gözlüğü koleksiyonu, ince metal saplar, zarif pastel renkler, sportif detaylara sahip dinamik ve çok yönlü şekillerden oluşuyor. Sürdürülebilir malzemelerden yapılmış gözlüklerle birlikte ikonik ‘bolt’ logosunun yenilikçi bir şekilde yeniden işlendiği bir dizi modelle markanın tarzını tam olarak yansıtıyor. Sezonun olmazsa olmaz yeniliği olan Summer Beats unisex güneş gözlüğü modeli, A|X Armani Exchange ile müzik dünyası arasındaki bağı gözler önüne seriyor. Evrensel bir uyum, orijinal renk efektleri ve kısmen biyo bazlı enjeksiyon malzemeden üretilmiştir.
A|X Armani Exchange
2023 İlkbahar/Yaz Güneş Gözlüğü Koleksiyonu
Dagi yeni sezonu reklam yüzü Birce Akalay’la birlikte yazın tüm heyecanına, renklerine ve ışıltısına ev sahipliği yapan bir adada karşılamaya davet ediyor. 2023 İlkbahar-Yaz Dagi Koleksiyonu, unutulmaz bir yaza imza atmak için renkli, iddialı ve şık plaj giyim parçaları sunuyor. 
Birce Akalay İle Bu Yaz Herkes “Dagi Islands” a Davetli
50 yılı aşkın tarihi boyunca vizyoner duruşu, yaratıcı projeleri ve ayrıcalıklı seçkisiyle moda dünyasına yön veren Beymen, lüks ikinci el çanta satış platformu Beymen Reborn ile lüks moda konusundaki uzmanlığını yeni bir alana taşıyor.
İkonik çantalar Beymen Reborn ile yeniden hayat buluyor
Deride modaya yön veren çizgisiyle DESA, yeni koleksiyonuyla fark yaratmaya devam ediyor. Her bir parçasıyla dikkatleri üzerinize çekeceğiniz bu özel koleksiyondan #BenimDESAm diyerek tarzınızı yansıtacak ürünleri keşfetmeye hazır olun!
DESA yaz koleksiyonuyla #BenimDESAm’ı keşfetmeye çağırıyor!
TOMMYLIFE, 9 Eylül Cuma günü “Life is Motion” mottosuyla yola çıktığı 20. yılına özel yeni koleksiyon tanıtımını Anıl Tiryaki’nin ev sahipliğiyle Lazzoni Hotel’de brunch etkinliği ile gerçekleştirdi. TOMMYLIFE kurucuları, iş ortakları, medya temsilcileri, fenomenler ve özel davetlilerin bulunduğu Lazzoni Otel’de gerçekleşen etkinlik büyük bir ilgiyle karşılandı.
Spor Giyimde Yenilikçi Bakış Açısıyla Kazanılan Başarılar Önemli İsimlerin Katıldığı Etkinlikle Kutlandı
Kendine özgü çizgisi ve anı yakalayan tasarımlarıyla sektöründe öne çıkan Lufian, 2023-2024 Sonbahar / Kış koleksiyonunu tanıttı. Türkiye’de ve dünyada büyüme adımlarını hızlandıran Lufian’ın yeni dönemdeki marka yüzü son dönemin başarılı oyuncularından Burak Deniz oldu. 
Lufian’ın marka yüzü Burak Deniz oldu
Yeni koleksiyonunu özel bir lansmanla tanıttı

Ariş Pırlanta’dan yeni yıla hızlı ve pırıltılı giriş

Türk mücevher sektörüne ‘ilk’lere imza atarak yön veren ve 117 yıllık deneyimiyle sektörün en köklü kuruluşlarından biri olan Ariş Pırlanta, ‘İçimizdeki Cevher’ konseptiyle yeni yıla hızlı ve pırıltılı bir giriş yaptı.

Tommy Hilfiger New York Moda Haftasına Dönüyor

Her şeyin başladığı yerden ilham alan Tommy Hilfiger, ‘Bir New York Anı’ adlı Sonbahar Kış 2024 koleksiyonunu şehrin en köklü kurumlarından birinde samimi bir ortamda sunacak. 01/2024

Reebok, Büyücülük Dünyası’nı Sınırlı Sayıda Ürettiği Harry Potter Ayakkabı Koleksiyonu ile Kutluyor!

Warner Bross ve Reebok arasında yapılan iş birliği ile öne çıkan Club C, Club C 85, Classic Leather Hexalite ve Classic Leather modelleri Harry Potter detayları ile öne çıkıyor! Sınırlı sayıda üretilen modeller reebok.com.tr, instreet.com.tr ve IN STREET İstinyePark mağazasında sizleri bekliyor! 01/2024

Puma İstanbul Collection: Şehrin Tarzına Yeni Bir Yorum

Spordan aldığı ilhamı sokak modasıyla buluşturan ünlü spor markası PUMA, İstanbul temalı yeni tekstil koleksiyonuyla şehrin tarzına yeni bir yorum getiriyor.

Haral Design, Kaftan ve Şapkaları ile Farklı Bir Tarz Yaratıyor

İlhamını bu şehrin yüzyıllara dayanan çok kültürlü, renkli ve büyülü atmosferinden alan Haral Design, ikat kumaştan tasarladığı kaftanları ve detaylarla zenginleştirilmiş şapkalarıyla moda dünyasına yeni bir bakış açısı kazandırıyor.
Beste Paydaş Ertan /  Kurucu- Editör
BESTENBEAUTY
Güzellik, moda, sağlıklı yaşam, life stye, etkinlikler ve yeni çıkan ürünlere dair güncel bilgileri takip ederken,  sosyal sorumluluk projelerinden de haberdar olabileceğiniz keyifli ve bilgi içerikli platform...
 
2021 ©  BESTENBEAUTY'de yayınlanan içeriklerin tüm hakları saklıdır.
design by humay demirbas
info@bestenbeauty.com