Marks & Spencer görkemli yeni yıl etkinliği ile ışıltılı hediye dünyasını davetlilere tanıttı

Dünyaca ünlü İngiliz giyim markası Marks & Spencer yeni yıl koleksiyonlarını ve ışıltılı hediye dünyasını, yılbaşının büyüsünü yansıtan bir etkinlikle tanıttı. Çok sayıda influencer, cemiyet hayatından isimler ve basın mensuplarının katıldığı keyifli etkinlik Swissôtel The Bosphorus’ta gerçekleşti.
Dünyanın lider güzellik perakendecisi Sephora, yeni konseptiyle Türkiye’deki en büyük mağazasını 11 Kasım 2023 Cumartesi günü Bağdat Caddesi’nde açtı.

Sephora, Türkiye’deki İlk Amiral Mağazasını
Bağdat Caddesi’nde Açtı

Sebamed “HAYAT YAŞINDAN FAZLASI” Kampanyasıyla Duyguları Özgürlüğe Çağırıyor!

Sebamed yeni kampanyasını oyuncu Öznur Serçeler ev sahipliğinde tanıttı.
Her cildin ihtiyacı ürünleri tüketicilerle buluşturan Sebamed, yeni kampanyası “Hayat Yaşından Fazlası!” çatısı altında düzenlediği etkinlikle kadınları duygularını özgürce yaşamaya davet etti.
Türkiye’ye Boyner ile gelerek kısa sürede kahvenin sevilen adresi olan Costa Coffee’nin İstanbul’daki üçüncü ve en büyük noktası Beşiktaş’ta açıldı. Açılışa tanınmış isimler ilgi gösterdi. 
Costa Coffee Beşiktaş’a Renkli Açılış!
ExpoSport 2023; spor/sağlıklı yaşam markalarının, spor aleti üreticilerinin, spor federasyonlarının ve sporcuların bulunacağı, E-spor kategorisini Türkiye’de ilk kez bünyesine katacak olan bir spor fuarı. Eylül ayında Fuar İzmir’de düzenlenecek ExpoSport 2023, spor ve E-spor olmak üzere iki ana kategoriden oluşacak. Spor kategorisinde; spor giyim, sporcu besinleri, spor aleti üreticileri, jimnastik, futbol, basketbol, tenis, yoga, pilates gibi branşlar ve birçok marka yer alacak. E-spor kategorisinde ise yazılım/donanım firmaları, oyuncu aksesuar/ekipman üreticileri, oyun/mobil oyun firmaları ve oyun dünyasına yön veren markalar katılımcılarla bir araya gelecek.  
Geleneksel Spor ve E-Spor İlk Kez İzmir’de Buluşuyor!
Türkiye'nin yeni yüzyılında,  dijital devrim çağının başladığı bu süreçte Türkiye'nin en yeni haber portalı Haberet Dijital Yayın Platformu, geçtiğimiz Cuma günü ünlü programcı ve sunucu  Buket Aydın'ın ev sahipliğinde Etiler Celebrity'de düzenlenen lansmanla sektöre merhaba dedi.
Haberet, Görkemli Bir Lansmanla Start Verdi
Moma Bebeköy’de gerçekleşen özel davette birçok; ünlü, cemiyet ve sosyal medya fenomeni bir araya geldi.
Keyifli bir sabah kahvesi ve sağlıklı ikramlar eşliğinde yapılan sohbetin ardından davetliler Bali’den gelen %100 Doğal Güzellik Sensatia Botanicals ürünlerini deneyimleyip daha yakından tanıma fırsatı buldular.
Bali’den Gelen Güzellik Ünlü İsimleri Buluşturdu
Tommy Hilfiger, 2023 İlkbahar Koleksiyonu’nu Tommy Hilfiger Showroom Ferko Signature Plaza’da düzenlenen bir davetle tanıttı. Etkinlikte, Tommy Hilfiger Kadın, Tommy Hilfiger Erkek, Tommy Jeans, Tommy Hilfiger Icons, Tommy Hilfiger Ayakkabı ve Tommy Hilfiger Aksesuar Koleksiyonları tanıtıldı.
Tommy Hilfiger 2023 İlkbahar Koleksiyonu’nu Tanıttı
Boteox, yeni ürününü Ümit Karalara hostluğunda cemiyet ve sanat dünyasının ünlü isimlere verdiği özel bir davet ile tanıttı.
Boteox, yeni botox etkisi yapan kremini Kuruçeşme Korto’da cemiyetin ve sanat dünyasının tanınmış simalarının katıldığı özel bir davet ile tanıttı.
Geçtiğimiz sezon moda dünyasında büyük yankı uyandıran Burcu Esmersoy x Hermossa koleksiyonunun 2023 - 2024 koleksiyonu Olea & The Bar'da düzenlenen özel bir davetle tanıtıldı. Brandeyes CEO'su Hande Doğantekin Kın, Burcu Esmersoy ve Pelin Kaya'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen davette, Burcu Esmersoy x Hermossa 2023 - 2024 koleksiyonuna ait tüm tasarımlar çarpıcı bir şekilde sergilendi. Bu koleksiyonda optik çerçevelerin de yer alması, önceki koleksiyondan farklılık yarattı. 
Burcu Esmersoy X Hermossa 2023-2024 Gözlük Koleksiyonu 
Olea & The Bar'da Tanıtıldı
Başkentte Ünlü Moda Tasarımcısı Arzu Kaprol Rüzgarı Esti!
Ankara Moda’nın Kalbi Olmaya Devam Ediyor...
Beslenme alışkanlıklarını iyileştirme misyonuyla kurulan Herbalife, Türkiye’deki 25. yılını kutladı. Etkinlik kapsamında önümüzdeki dönemde gündemde olacak beslenme trendlerini de paylaşan Herbalife, şirketin kazanımlarını ve geleceğe yönelik hedeflerini de açıkladı.
Herbalife, Türkiye’de 25. yılını kutladı
Dengeli beslenme alışkanlıkları kazandırmaya devam ediyor.
Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri Gecesinde Yıldızlar Geçidi!
9. Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri’nde yılın en iyi ürünleri, cemiyet hayatından birçok ünlü isim, basın mensubu ve influencerın katılımıyla, 26 Temmuz Çarşamba akşamı Swissôtel The Bosphorus - İstanbul’da düzenlenen ödül töreninde sahiplerini buldu. Bu özel gecede 7 farklı kategoride ödül alan ünlü isimler ise Nükhet Duru, Özgü Kaya, Hazal Subaşı, Sevda Erginci, Bennu Gerede, Hamiyet Akpınar ve Ebru Baybara Demir  oldu. Sıla Türkoğlu, Pelin Akil, Akasya Asıltürkmen, Bilge Öztürk, Anıl Altan ve Caner Erdeniz de geceye katılan diğer ünlü isimler arasındaydı.
Bosphorus Cup’ın yelkenleri 22’inci kez açılıyor
Türkiye'nin en önemli yelken organizasyonlarından Bosphorus Cup, bu yıl 'Celebrate İstanbul' sloganıyla 21-24 Eylül tarihleri arasında Nissan, NurolBank ve Next Level partnerliğiyle hayata geçecek. 22'inci kez İstanbul'da düzenlenecek Bosphorus Cup, IRC, ORC, gezi tekneleri ve sportif tekneler olmak üzere toplam 8 kategoride Çırağan Palace Kempinski İstanbul ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. 10 farklı ülkeden yelkencilerin katılacağı ve yerli yabancı toplam 1200 yelkencinin yarışması beklenen organizasyonun Boğaz Yarışı etabı bu yıl 23 Eylül Cumartesi günü muhteşem bir atmosferde düzenlenecek.
Ankara’nın Ünlü Stil&Marka Danışmanı Sertaç Darcan’ın Doğum Günü Partisi Büyük Ses Getirdi ...
Ankara’da global kozmetik markaları ile yaptığı eventler ve kendi adına yaptığı moda sohbetleri ile adından söz ettiren ve başarılı işlere imza atan Sertaç Darcan, geçtiğimiz günlerde doğum gününü kutladı

Moda Tutkunlarını Yeni Trendlerle Buluşturan Etkinlik... Ayakkabı Dünyası Sezonun En Gözde Modellerini Yeni Sezon Lansmanında Tanıttı.

Ayakkabı tutkunlarının uzun süredir merakla beklediği Ayakkabı Dünyası 2023 Sonbahar / Kış Koleksiyonu, keyifli bir lansman etkinliğiyle tanıtıldı. Mert Vidinli ev sahipliğinde, Etiler AMAYA İstanbul’da gerçekleşen lansmana, moda dünyasından pek çok ünlü isim katıldı. Provoq marka yüzü Özge Özacar’ın tercihleriyle hazırlanan, maskülen çizgilerin, şehirli dokunuşların ve zamansız tarzın ön planda olduğu yeni koleksiyon, etkinliğe katılanlardan tam not aldı.

Tommy Hilfiger 2023 Sonbahar Koleksiyonunu İstanbul’da Bir Basın Etkinliğinde Tanıttı

Bir PVH Corp. [NYSE: PVH] şirketi olan Tommy Hilfiger, 2023 Sonbahar Koleksiyonunu 28 Eylül 2023 günü
İstanbul’da Ferko Signature Plaza’daki Tommy Hilfiger Showroomda düzenlenen özel bir basın etkinliğinde tanıttı.

Sephora’dan Yeni Yıla Işıltılı Bir Karşılama

Dünyada güzellik ve kozmetik trendlerine yön veren Sephora, yeni yılın gelişini çok özel bir davet ile kutladı. Sanat, cemiyet ve iş hayatının önde gelen isimler, basın ve ünlü influencer’ların katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, markaların yeni yıla özel makyaj, parfüm, cilt ve saç bakımı trendleri ve yepyeni koleksiyonları davetliler tarafından ilgiyle karşılandı.

Ankara’da Astroloji ve Güzellik Bir Araya Geldi...

Suna Dumankaya Ankara şubesi birinci yılını, özel bir event ile kutladı.

Ünlü İsimler Afra Saraçoğlu’nu Elidor Lansmanında Yalnız Bırakmadı

Elidor’un Afra Saraçoğlu iş birliğiyle gerçekleştirdiği Brezilya Keratin Terapi Serisi reklam kampanyası muhteşem bir davetle kutlandı.  Mükemmel düz saçları ve özel tasarlanan kıyafetiyle geceye damga vuran Afra Saraçoğlu’nun ev sahipliğindeki davete Bade İşçil, Şükran Ovalı, Rabia Soytürk, Şevval Şahin, Buçe Buse Kahraman, Cemal Hünal, Özlem Ada Şahin, Yiğit Kirazcı, Doğukan Güngör, Barış Kılıç, Elçin Afacan ve Rahimcan Kapkap gibi ünlü isimler katıldı.

Memorial Doğuma Hazırlık Kursları Başlıyor

Anne olmaya hazırlanan her kadın, bedeninde yeni bir yaşamın oluşumunu öğrendiği o ilk andan itibaren heyecanlı bekleyiş içine giriyor.  Anne adaylarının en özel anlarından biri olan gebelik serüveninde, ailelerin doğum sürecinde bilinçli kararlar almalarını sağlamak, endişeleriyle başa çıkmak ve kendine olan güveninin artmasına yardımcı olmak amacıyla düzenlenen Memorial Doğuma Hazırlık Kursları, tüm anne-baba adaylarının katılımına açık ve ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor. 

Human Health Care Basın ile Buluştu

Yenilikçi takviye edici gıda markası Human Health Care, sektördeki iddiasını duyurmak ve yenilikçi yaklaşımını paylaşmak üzere bir basın etkinliği düzenledi.

Umay Cosmetics’den 
Kadınlar Günü’nde Kadın Girişimcilere Anlamlı Destek

Kadın girişimcileri, kamu ve özel sektörün yanı sıra bireysel destekçilerle bir araya getiren Kadın Girişimci Ekosistemi platformu AHORAS’ın bu yıl Kadınlar Günü kapsamında 5 Mart 2024’de ilkini gerçekleştirdiğ ‘E-Ticaret Zirvesi’nde Umay Cosmetics de destekçiler arasında yer aldı.
info@bestenbeauty.com
Güzellik, moda, sağlıklı yaşam, life stye, etkinlikler ve yeni çıkan ürünlere dair güncel bilgileri takip ederken,  sosyal sorumluluk projelerinden de haberdar olabileceğiniz keyifli ve bilgi içerikli platform...
 
2021 ©  BESTENBEAUTY'de yayınlanan içeriklerin tüm hakları saklıdır.
design by humay demirbas
BESTENBEAUTY
Beste Paydaş Ertan /  Kurucu- Editör