Fransız Alplerinden çıkan bir kaynağın keşfedilmesiyle ortaya çıkan marka
Te-Ha Kozmetik Eczane Grubu Markaları Müdürü Nazlı Bayar markayla ilgili sorularımızı röportajımızda cevapladı.
Markanızın kısaca hikayesini ve geldiği noktada yatırımlarınız ile büyüklüğünüzü anlatır mısınız?

Uriage Fransız bir dermo kozmetik markasıdır. Markanın ortaya çıkışı Fransız Alp’lerinden çıkan bir kaynağın keşfedilmesi ile başlıyor. Suyun keşfinden sonra, kaynağın bulunduğu bölgede bir Termal Merkez kuruluyor. Bu Termal Merkezi 6 aydan büyük bebeklerde dahil olmak üzere yılda 4500 hasta ziyaret ediyor. 2000 yıllık ve 75 metre yükseklikten akan şifalı su, dermatoloji, romatoloji, KBB, post kanser gibi alanlarda, hastalıkların tedavisinde yardımcı olarak kullanılıyor. Koruyucu, iyileştirici, nemlendirici ve izotonik özelllikleri olan termal su, ürünlerin içerisinde belli konsantrasyonlarda kullanılıyor. Bu termal suyun en önemli özelliği, litrede 11 gr mineral oranı ile piyasadaki en yüksek mineral değere sahip termal su olması.
Comeup Marka Direktörü Fatma Kaya ile Söyleşimiz
1. Comeup markası hakkında bilgi vererek spor modasındaki konumuzdan bahseder misiniz?

Comeup olarak aktif spor giyim pazarında faaliyet göstermek üzere 2 yıllık bir ön hazırlık dönemi geçirdik. Hazırlıkların ardından dikişsiz giyim alanında ürün geliştirme, üretim ve ihracat tecrübesi olan Alper Moda tarafından Nisan 2020’de kurulduk.
Op. Dr. ilker Manavbaşı ile Söyleşimiz...
Gün geçmiyor ki, modern estetik uygulamalara bir yenilik daha eklenmesin
Bu uygulamalar arasında son dönemde öne çıkanlardan biri de silikon iplerle yüz askılama metodu. Op.Dr. İlker Manavbaşı, uygulamanın detaylarını anlattı.
info@bestenbeauty.com
Güzellik, moda, sağlıklı yaşam, life stye, etkinlikler ve yeni çıkan ürünlere dair güncel bilgileri takip ederken,  sosyal sorumluluk projelerinden de haberdar olabileceğiniz keyifli ve bilgi içerikli platform...
 
2021 ©  BESTENBEAUTY'de yayınlanan içeriklerin tüm hakları saklıdır.
design by humay demirbas
BESTENBEAUTY
Beste Paydaş Ertan /  Kurucu- Editör