İstanbul’un tarihi yarımadasının kalbinde, zamana meydan okuyan Karaköy’ün dokusunda benzersiz bir lezzet durağı yeniden hayat buluyor. Tarih ve modernin iç içe geçtiği Andrea Karaköy sıradanlıktan kaçıp benzersiz bir deneyim arayanlar için ideal bir restoran. 2022 yılında kapılarını zengin bir mirası modern dokunuşlarla harmanlayarak açan Andrea Karaköy, Oğuzhan Bingöl liderliğinde gastronomi tutkunlarına unutulmaz bir deneyim sunuyor.

Andrea Karaköy, Sizi Bekliyor!

Yenilikçi Japon mutfağı lezzetlerini, özellikle de suşiyi Türkiye’ye sevdiren Sushi Mori, yıllar sonra yepyeni konsepti ile yeniden açtığı Etiler’deki şık mekanında kaliteli yemek ve iyi müzik eşliğinde keyifli saatler sunuyor.  Alanında usta şefler tarafından taptaze ürünler ile hazırlanan menüsünü enfes sunumlar ile birleştiren Sushi Mori & Whisky Bar’da misafirler oldukça modern dekore edilmiş bu rahat atmosferde kaliteli müziğin ve lezzetli bir menünün tadını çıkarıyor.

Modern Japon mutfağının ustası Sushi Mori,
Etiler’deki yeni mekanının kapılarını açtı!
Yenilikçi Japon mutfak lezzetlerini iyi müzik ve modern bir mekanla birleştiren Sushi Mori, lezzet tutkunlarını Etiler’e bekliyor

Geçmişten günümüze yaylı yatak sektöründe teknoloji ve mükemmelliğin lider markası İDAŞ, IIFF 2024 İstanbul Mobilya Fuarı’nda 4 yeni ürününü tüketiciyle buluşturuyor. Tüketicilerin ihtiyaçları ve istekleri doğrultusunda geliştirilen ‘Smart Energy’, ‘Collagen 30 Plus’, ‘Grandeur’ ve ‘Natura Smart’ vücut sağlığını ve kaliteli uykuyu hedefliyor.

Yaylı Yataklarda Teknoloji Ve Mükemmelliği Birleştiren İdaş, 
2024 İstanbul Mobilya Fuarı’nda

Raffles Spa’Dan Arınma Seremonisi
İstanbul’un eşsiz panoramasını baştan başa seyreden Raffles İstanbul, Raffles Spa’da dinlendirici Arınma Seremonisi deneyimini Ramazan Ayına özel bir teklif ile sunuyor.
Doğanın, Tarihin ve Zanaatın Buluştuğu Bir Sanat Hikayesi:Atelier Terra Madre
İlhamını doğadan, tarihten ve Anadolu'nun köklü kültüründen alan Atelier Terra Madre’nin her biri “Animal Kingdom” koleksiyonunun özgün parçalarından oluşan sergisi “Table of Nature” 25 Ocak’a dek İstanbul, Tünel’deki Goba Art & Design’da hem sanatseverler hem de koleksiyonerlerin izlemesi için sergilenecek. 
Taksim’in kalbinde yer alan CABA CİHANGİR, genç şef Fatih Burak Aksoy’un farklı dokunuşlarıyla oluşturduğu mönüsüyle müdavimleri ve yeni dostlarıyla buluşuyor. Masalarında ciddi sohbetler yerine ‘geyik muhabbetlerinin’ döndüğü, anıların tazelendiği, Ömer Hayyam’ın “önce kendine gel sonra meyhaneye” Motto’sunun benimsendiği Caba Cihangir’in kapıları, en üst düzeydeki hizmet anlayışıyla yeniden açılıyor.
İstanbul’un En Marjinal Semti Taksim’de
Eski Tarz Bir Meyhane: Caba Cihangir
Dyson’da Saç Bilimi, Teknoloji ve Tasarımla Birleşiyor
“Başkalarının görmezden geldiği sorunları çözmek” mottosuyla tasarım ve mühendisliği birleştiren Dyson, öncü yeni teknolojileriyle geleneksel düşünceye sürekli meydan okuyor ve güzellik kategorisine yatırım yapmaya devam ediyor.
Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın düzenlediği "Başkent Kültür Yolu Festivali" sanat etkinlikleri, konserler, söyleşiler, sergi etkinlikleri ile 16 Eylül’de başlayarak tüm hızıyla devam ediyor.
Başkent Kültür Yolu Festivali’nde Moda Rüzgarları
Yeni Pritt Karakterleri ile Hayalindeki Mesleği Keşfet!
Dünyanın ilk stick yapıştırıcısı Pritt, her yıl olduğu gibi okula dönüş sezonuna yine eğlence, yenilik ve enerji dolu bir başlangıç yapıyor. “Büyüyünce Ne Olmak İstiyorsun?” temalı yeni Pritt karakterleri ile çocuklar gelecekteki mesleklerini şimdiden hayal etmeye başlıyor. Temaya özel yeni renkli ve simli stick yapıştırıcılar da çocukların bu hayallerine renk katıyor.   
Uzmanlar, bebeklerin doğumdan itibaren ilk altı ay anne sütü ile beslenmelerinin önemli olduğunu vurguluyor. Ebeveynliği keyifli hale getiren, yüksek kalitede ve güvenli ürünleri ile öne çıkan marka Chicco, bebekler bu besinden mahrum kalmasın diye çok özel bir çözüm sunuyor. Chicco NaturalFeeling Biberon, annelerin gerektiğinde kendi sütlerini sağarak bebeklerine ihtiyacı olan besini kolayca vermelerini sağlıyor. PhysioForma® Soft Emzik de bebeklerin emme reflekslerini güçlendirerek, onları sakinleştiriyor. 
Çok Özel Biberon ve Emzik Tasarımlarıyla;
Chicco Ebeveynlerin Yanında!
En Fazla İhtacat Balkanlar'a
Türkiye, içecek ihracatı açısından stratejik önemi olan bir bölge konumunda yer alıyor. Her yıl yaklaşık yüzde 20-25 civarında artarak devam eden meyve suyu endüstrisinin ihracat pazarı, ihracatçılar için giderek daha cazip bir hâle getiriyor. Türkiye’nin en büyük içecek üretim kapasitesine sahip yüzde yüz yerli ve milli değeri Oğuz Holding , her yıl 3 kat büyüttüğü ihracat operasyonlarıyla sadece kendi markalarının değil, tüm ulusal zincir iş ortaklarının ve içecek sektörünün diğer güçlü markalarının üretimini de gerçekleştirerek tüm dünyanın içecek üreticisi olma hedefine emin adımlarla ilerliyor. 
Mehmet Fevzi Yağlı: “Hızlı büyümek markaları cezbetse de pek çok olumsuz yan etkileri de olabiliyor. Biz bunu aşmak için “klonlama yöntemi”ni geliştirerek, uygulamaya aktardık .”
Hızla Büyüyen Huqqabaz’ın Hizmet Standartlarını Tüm Dünyada Aynı Seviyede Tutmak İçin Geliştirdiği Yeni Yöntem “Klonlama” Ataköy Şubesi’nde Tanıtıldı
İşbir Yatak Patili Dostların En Keyifli Anlarına Ortak Oluyor
Yatak ve uyku sağlığı alanında geliştirdiği yüksek teknolojili ürünleriyle “Yatak Uzmanı” mottosunu her geçen gün güçlendiren İşbir Yatak, “Herkes İçin İşbir” sloganından yola çıkarak evcil dostlar için “Pati” koleksiyonunu hazırladı.
Babalar Günü İçin Aradığınız Hediye Kärcher’de…
Dünyaca ünlü temizlik teknolojileri üreticisi Alman markası Kärcher, online mağazada geçerli Babalar Günü’ne özel hediye ürünler ve indirimli fiyatlarla babasını mutlu etmek isteyenlere sürpriz fırsatlar sunuyor.
Cottonbox İle Daha İyi Bir Gelecek İçin Tasarımdan Doğaya!
Gücünü yenilikten alarak her sezon özgün ve şık tasarımlara imza atan Cottonbox, sürdürülebilirliğe vurgu yaptığı 2023 İlkbahar & Yaz koleksiyonu ile baharı karşıladı. Doğanın yeniden uyanışından, modern çizgilerden ve farklı kültürlerden ilham alarak hazırladığı tasarımlarını marka, çevre dostu serisiyle “tasarımdan doğaya” sürdürülebilir bir yolculuğa adım attığını duyurdu. Grand Hyatt Hotel’de Cottonbox Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Turgut’ un ev sahipliğinde gerçekleşen lansmanda yeni koleksiyonda ön plana çıkan renk ve desenler, markanın sürdürülebilirlik vizyonu ev tekstilinde 2023 trendleri paylaşıldı. Doğayla iç içe ve kahvaltı eşliğinde başlayan etkinlik, düzenlenen mikro bitki dikimi workshopu ile daha da keyifli hale geldi. Çevreci bir marka olarak sürdürülebilirliğe yönelik çalışmalarını yoğunlaştırdıklarını belirten Turgut, “Her sektörde olduğu gibi ev tekstilinde de sürdürülebilirlik kavramı artık vazgeçilmez hale geldi. Cottonbox olarak biz de üzerimize düşen görevi yapmak
Bella Maison, Yeni Mimari Konsept Tasarımını Dekorasyon Severlerle Buluşturuyor
2016 yılından bu yana tüm hayatı sığdırdığımız evleri güzelleştirerek dünyayı güzelleştirme yolculuğuna hız kesmeden devam eden, Türkiye’nin genç ve dinamik ev tekstil ve dekorasyon markası Bella Maison, en önemli satış noktalarından biri olan İstinye Park’taki mağazasını yine aynı AVM’de daha büyük ölçekli bir lokasyona taşıyor.
Üniversiteye Hazırlanırken En Sık Yapılan 6 Hata
Başarılı olmak istemeyen öğrenci pek azdır. Çoğu öğrenci gece yatmadan önce başını yastığa koyduğunda istediği üniversiteye ve bölüme, üniversite hayatına, okulu bitirdikten sonraki meslek hayatına dair hayaller kurar. Her ne kadar çeşitli hayalleri olsa da bazı öğrenciler motivasyon sıkıntısı yaşar. Bir türlü harekete geçemez. Bazı öğrenciler ise gerçekten elinden geleni yapıyor, uzun saatlerini ders başında harcıyor fakat istediği sonuçları alamıyor olabilir. Her ne kadar üniversite sınavına çok az bir süre kalmış olsa da hala daha bazı şeyleri düzeltmek için geç değil. Kişiliğinize ve ilgi alanınıza göre hedef belirlemede önemli bir çözüm ortağı olan bitest’in uzman ekibi sınava hazırlanan öğrencilerin en sık yaptığı bazı hatalara değindiler.
Güne Romu Ristorante'de merhaba deyin...
Kısa bir süre önce İstanbul Avrupa Yakası’nın en gözde semtlerinden biri olan Ataköy’de kapılarını açan Romu Ristorante, İtalyan mutfağının taze ve kaliteli ürünleri ile oluşturulan şef imzalı kahvaltısı ile iddiasını ortaya koyuyor.bir lezzet yolculuğu vadediyor. 
Meslek Seçimi Şansa Bırakılmayacak Kadar Ciddi Bir Mesele
Yaşamımız boyunca birçok önemli karar veririz. Bu kararların belki de en önemlisi olan meslek seçimini ise gençliğimizin baharında veriyoruz. Peki kendimizi ne kadar iyi tanıyoruz ve üniversite tercihi ve beraberinde gelen meslek seçimini o yaşlarda ne kadar doğru şekilde yapıyoruz? Sahi kendimizi yeterince iyi tanıyor muyuz? Yanlış meslek seçiminin sosyal yaşamımızı nasıl etkileyeceğinin ne kadar farkındayız? 
Üniversite giriş sınavında sadece iyi puan mı almak önemli yoksa sizi size uygun mesleğe ulaştıracak puanı almak mı daha önemli? İşte tam da bu soruların cevabını kendinizi keşfederek öğrenebilirsiniz. Bitest ise kendini keşfetme konusunda siz değerli gençlere büyük bir kolaylık sağlıyor.
Beste Paydaş Ertan /  Kurucu- Editör
BESTENBEAUTY
Güzellik, moda, sağlıklı yaşam, life stye, etkinlikler ve yeni çıkan ürünlere dair güncel bilgileri takip ederken,  sosyal sorumluluk projelerinden de haberdar olabileceğiniz keyifli ve bilgi içerikli platform...
 
2021 ©  BESTENBEAUTY'de yayınlanan içeriklerin tüm hakları saklıdır.
design by humay demirbas
info@bestenbeauty.com