Hülya Kavuzlu'nun kaleminden Kadir Kesretten Çıkış
Evrensel Kur’an Külliyatı - 2 Kadir Kesretten Çıkış kitabı Evrensel Kur’an Külliyatı’nın ikinci eseridir. Kur’an sureleri kitap halinde Evrensel Kur’an Külliyatı’nda yer almaktadır.
Karadağ’da Ölümden Kaçan Sağır ve Dilsiz Küçük Bir Kızın Öyküsü: Tiraje
Bir Osmanlı Yazı, Terk Edilmiş Manalar Cenneti, Kudüs’ün Güvercinleri, Marlene’in Yetimi ve Paylaşılamayan Cinayet kitaplarının ardından geçtiğimiz yıl yayımlanan Bir Kadın Bir Cinayet isimli romanıyla dikkat çeken Melih Esen Cengiz’in kaleminden Tiraje Altın Kitaplar etiketiyle okurlarla buluştu
Mustafa Ergi’den rehber niteliğinde kitap
Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve GeniaTurkey Enerji Yatırımları Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ergi, kendi sektöründe rehber niteliğinde bir kitap hazırladı. “Sıvılaştırılmış Petrol Gazları Piyasa Hukuku ve Uygulamaları” adlı eser, Yargı Yayınevleri tarafından yayımlandı
Midge’in Son Vedası...
Prime Video’nun çığır açan ve çok sevilen The Marvelous Mrs. Maisel dizisinin beşinci ve final sezonu için hazırlanan resmi fragman, görseller ve prömiyer tarihi açıklandı. Hayranlarının altı yıldır keyifle izlediği dizi, 14 Nisan 2023’te üç bölümlük prömiyerle başlayacak ve takip eden her hafta yeni bir bölüm yayınlanacak. 
Ünlü Sihirbaz Kubilay QB Tunçer
Çocuklar Mutsuz Olmasın’ Diye Sahnede…
Fotoğraf sanatçısı, küratör ve masal çözümleyicisi Coşar Kulaksız, bu yıl İngiltere’de 23.’sü düzenlenen uluslararası fotoğraf festivallerinden Format Festival’e katıldı.
Coşar Kulaksız, dünyanın en önemli fotoğraf etkinliklerinden biri olan ‘Format Festival’e davet edilen ilk ve tek Türk fotoğraf sanatçısı ve küratörü olma unvanını alarak bir ilke imza attı
Giordani Gold Essenza Bloom Edp'nin Büyüleyici Dünyasi Contemporary İstanbul'da Sanatseverlerle Buluştu!
Oriflame'in sanat ve kültür sektörlerinin buluşmasını kutlayan prestijli sanat fuarı Contemporary İstanbul'a katılan ilk kozmetik markası olarak bir kez daha inovasyon ve yaratıcılığın sınırlarını zorladı…
Zengin Kültür Mirasımıza Saygı Duruşu: Beymen’in 50, Lüksün 500 Yılı 
Beymen Yarım Asrı Aşan Tarihini Kutlarken Bu Toprakların Kültürel Mirasını Dünyaya Anlatıyor
Türkiye’de lüks moda ve yaşam stilinin öncüsü Beymen, yarım asrı aşan tarihini lüksün bu topraklardaki 500 yıllık yolculuğuna ışık tutan küresel bir projeyle kutluyor. Coğrafyamızın zengin kültür mirasını dünyaya anlatmaya hazırlanan Beymen; sergi, kitap ve belgeselden oluşan projesiyle, lüksün ve zanaatın nesillere ve kültürlere ilham veren gücünü sahneye taşıyor. 
İsviçre Tarafından Türkiye Cumhuriyeti`nin 100. Yılı Onuruna İthaf Edilmiş Olan Eserin İstanbul’da Seslendirilişi
İsviçre, Mustafa Kemal Atatürk'ün Cumhuriyet’i ilanının ve Lozan Antlaşması'nın 100. yıl dönümü vesilesiyle, Türkiye'ye özel yeni bir eser ithaf etti.
Hayatının Yönetim Kurulunda Kimler ve Hangi Duygular Var?
Yazar Zuhal Gürçimen’in tanıklık ettiği vakalar üzerinden kurgulanan ‘Hayalini Hayata Katma Okulu’nda yaşanan duygular, kimi zaman bir olayda kimi zaman bir konuşmada; farklı karakterlerde iş, arkadaş, dost olarak karşınıza çıkacak.
40 Plus Çok Klas
40 yaşın birçok kadın için dönüm noktası olduğu fikrinden hareket edilerek hazırlanan,  “40 Plus Çok Klas” kitabının lansmanı Liv Hospital Vadi İstanbul’da yapıldı. Liv Hospital Ailesi Hekimleri’nin, 40 yaşın birçok kadın için dönüm noktası olduğu fikrinden hareket ederek hazırladıkları kitap raflarda yerini aldı. Kırk yaş ve üstü kadınların yaşadığı endişeleri gidererek, kaliteli yaş almanın püf noktalarını ele alan kitap tam bir sağlık rehberi niteliğinde. 
Türkiye’nin Tess Gerritsen’ı olmaya aday! Mitolojik kırmızı ipin ucu bu kez dahice kurgulanmış bir romanda…
Müptela Yayınları’ndan çıkan Yasemin Candemir’in kaleme aldığı “Kaderin Kırmızı İpi”, son yılların en iyi polisiye-gerilim romanı olmaya aday. Türk bir yazarın kaleminden çıkan ama karakterleri ve olayın geçtiği yerler nedeniyle uluslararası kimlik kazanan kitap, ince ince örülmüş kurgusuyla polisiye dünyasına da yeni bir soluk getirecek.
info@bestenbeauty.com
Güzellik, moda, sağlıklı yaşam, life stye, etkinlikler ve yeni çıkan ürünlere dair güncel bilgileri takip ederken,  sosyal sorumluluk projelerinden de haberdar olabileceğiniz keyifli ve bilgi içerikli platform...
 
2021 ©  BESTENBEAUTY'de yayınlanan içeriklerin tüm hakları saklıdır.
design by humay demirbas
BESTENBEAUTY
Beste Paydaş Ertan /  Kurucu- Editör