Labada Brasserie 5. Yılını Gastronomik Deneyim ile Kutladı!
Hikayesine Denizli’de BND Group çatısı altında, bölgenin bereketli topraklarından ve tarihsel köklerinden ilham alarak başlayan; brasserie, catering, patisserie, hizmetiyle bütüncül bir lezzet deneyimi vadeden Labada, 5. yılını gerçekleştirdiği özel bir organizasyonla kutluyor. Labada, gastronomi yazarlarını, konu uzmanlarını ve sosyal medya içerik üreticilerini 18-19 Eylül tarihinde Denizli’de gastronomi keşfine çıkardı.
Tokat Mepasan Gıda A.Ş. ve Tokat Kadın Kooperatifleri Tokat’ın Gücü
Tokat Valiliğinin 2023 Tokat projeleri içerisinde 2019 yılında başlatılan “Kadının Gücü, Tokat’ın Gücü ” adlı proje kapsamında Tokat Merkez ve ilçelerinde toplam 17 adet Kadın Kooperatifi kurulmuş, bu kooperatiflerle kırsalda emek veren kadınların gerek kooperatifçilik gerekse satış sektörü ile ilgili konularda bilinçlendirilmesi Tokat’a ait yöresel ürünlerin unutulmadan kooperatiflerdeki kadınların eli ile üretilmesi ve satılması planlanmış. 
Metro Türkiye, son zamanların en popüler lezzetlerinden olan falafeli, veganlar için özel hazırlanan reçeteleriyle Metro Chef Veggie Falafel ve Metro Chef Veggie Falafel Burger olarak müşterilerinin beğenisine sunuyor.
Metro Chef Veggie Falafel 
Masterchef Mehmet Yalçınkaya İstanbul Yeşilköy’de açtığı MYK Restoran sonrası şimdi Bodrum’da yaptığı yeni yatırımı “DENİZDEN RESTORAN” ile Bodrumlularla buluştu.
Masterchef Mehmet Yalçınkaya Bodrum'da Restoran Açtı
Damak tadına düşkün olanlara  Dardanel’den çok özel bir ürün; Ton Bonfile. Ton balığının en özel yerinden hazırlanan ve içeriğinde soğuk sıkım zeytinyağı kullanılan Dardanel Ton Bonfile, Türkiye’de bir ilk olarak cam kavanozda tüketiciye sunuluyor. 
Dardanel’den Gurme Lezzet: Ton Bonfile
Bülent Vural
bulentvural@hotmail.com.tr
instagram/@denizligurme
Kahve Dünyası, özel olarak yetiştirilen ve işlenen öğütülmüş bir yeşil çay tozu olan, protein ve antioksidan kaynağı matcha’yı dondurma ve milkshake ile buluşturuyorr. 
Kahve Dünyası Misafirlerini Matcha'lı Lezzetlerle Buluşturuyor
Lezzetin ve Sağlığın Buluştuğu Güveç: Taşev İspir
Dünyanın en lezzetli ve eşsiz yemeklerini yapmanızı sağlayan Taşev İspir Güveç, koku yapmayan ve sızdırmayan özelliği ile ön plana çıkıyor. 
Migros Yemek 81 İlde
Migros One çatısı altında yer alan ve sektörde yeni bir dönem başlatan ‘Migros Yemek’, 81 ilde hizmet vermeye başladı. Migros uygulaması içerisinde yer alan Migros Yemek, geniş restoran ağı, uygun fiyatlı menü seçenekleri, kullanım kolaylığı, kapıda yemek kartı ile ödeme imkânı ve ilk 3 siparişte toplam 120 TL indirim fırsatı gibi birçok avantaj sunuyor. 
Denizli Gurme'den Gastronomi Dünyasına Dair Çok Özel Aktarımlar
Merhaba

Bir mekana girerken ya da bir takipçim ile tanıştığımda “Merhaba” derim. Benim için “Merhaba” demek “Benden sana zarar gelmez” anlamına gelir.

Anne karnına ilk düştüğümüz zamandan ölünceye kadar hayatımızın büyük bir kısmını besleme oluşturuyor. Bu sebepten dolayı gastronomi dünyasını takip etmenin ve yorumlamanın hem hobim, hem de işim olduğunu belirtmek istiyorum.

2007 yılından beri çeşitli web sitelerinde farklı konularda makaleler yazdıktan sonra gastronomi ile yazılar yazıyorum. Sosyal Medya platformlarında Denizli Gurme olarak tanınıyorum. Bir şehrin adını kullanarak tüm dünyada başarılı olmak biraz zor olsa da zamanla alışkanlık haline geldiğini söyleyebilirim. Denizli Gurme isimli YouTube kanalım ile tüm Türkiye’yi dolaşıyorum. Farklı lezzetleri tadıyorum. Keyifli bir şekilde siz değerli takipçilerime aktarıyorum.

Denizli’de bulunan Denizli Aşçılar Derneği Yönetiminde görevliyim. Ayrıca Anadolu Aşçılar Federasyonu kongre delegesiyim. Yaşadığım şehre ve ülkeye gastronomi konusunda bilgilerimle katkılarda bulunuyorum.

Güzel mekan ve sofralarda buluşmak dileğiyle
Beste Paydaş Ertan /  Kurucu- Editör
BESTENBEAUTY
Güzellik, moda, sağlıklı yaşam, life stye, etkinlikler ve yeni çıkan ürünlere dair güncel bilgileri takip ederken,  sosyal sorumluluk projelerinden de haberdar olabileceğiniz keyifli ve bilgi içerikli platform...
 
2021 ©  BESTENBEAUTY'de yayınlanan içeriklerin tüm hakları saklıdır.
design by humay demirbas
info@bestenbeauty.com