Kiko Milano 25.Yaşını Kutluyor
Güzellik dünyasına damgasını vuran KIKO MILANO, bu sene 25. yaşını kutluyor.  Kadınların kendilerini özgürce ifade etmelerini desteklemeye inanan marka, kurulduğu 1997 yılından beri anın en iyi güzellik trendlerini belirliyor ve onları herkes için erişilebilir kılıyor. 
Bu İlkbahar 2022’de, GUESS kadınlar için en yeni parfümü Bella Vita Rosa'yı Türkiye’ye sunmaktan gurur duyar.
Guess? ,inc in Dünyayı Etkisi Altında Bırakan En Yeni Kokusu
‘Bella Vita Rosa’ Global Yaşam Tarzı Markası, İlkbahar 2022 İçin Yeni Bir Koku Sunuyor
Christian Dior New Look Collection
İlk kez, La Collection Privée Christian Dior ve Dior Makeup, House'un simgesi olan kazayağını ekose deseniyle süslendi.
KIKO MILANO’DAN İKONİK BİR KOLEKSİYON: YILDIZLAR GEÇİDİ
İtalyan kozmetik markası KIKO MILANO, Türkiye’deki KIKO MILANO’DAN İKONİK BİR KOLEKSİYON: YILDIZLAR GEÇİDİ İtalyan kozmetik markası KIKO MILANO, Türkiye’deki yeni satış kanalı www.kikomilano.com.tr’ nin açılışını çok özel bir koleksiyon ile duyuruyoryeni satış kanalı www.kikomilano.com.tr’ nin açılışını çok özel bir koleksiyon ile duyuruyor
KIKO MILANO’DAN İKONİK BİRKiko Milano Türkiye Online Mağazası Açıldı!
İnsanların özgüvenini tazelemek misyonuyla hareket eden İsveçli güzellik teknoloji markası FOREO, ödüllü yüz temizleme cihazı LUNA serisiyle güzellik kavramına yeni bir boyut kazandırıyor. 
Cildi arındıran derinlemesine temizlik...
İtalyan güzellik markası KIKO MILANO,  Peri masalları ve Noel kültüründen ilham alarak özel olarak geliştirdiği, limited edition koleksiyonu;  tarifsiz güzelliğin masalı ‘Holiday Fable’ ile, nefes kesici bir dünyaya davet ediyor.
KIKO MILANO’DAN BÜYÜLEYİCİ GÜZELLİĞİN MASALI
‘HOLIDAY FABLE COLLECTION
Bu sonbahar, Dolce&Gabbana Beauty, ikonik Dolce&Gabbana kalpleriyle süslenmiş, ışıltılı siyah bir kompakt içine yerleştirilmiş on farklı renkten oluşan yeni Eye Hearts Palette sayesinde tüm kadınları dünyaya sevgiyle bakmaya davet ediyor.
DG BEAUTY EYE HEARTS PALETTE
Kärcher, herkesin beğendiği Kärcher ürünlerine sahip olabilmesi için 21 Kasım’da geleneksel hale gelen “Sarı haftasonu fırsatı”nı başlatıyor. Kärcher Center ve www.karcher.com.tr’deki yüzlerce üründe yüzde 50’ye varan fiyat avantajı sunuyor.
Kärcher’de “Sarı Haftasonu Fırsatı” başlıyor
Ruh Sağlığı Adına Bir Mum Yakın
Cildimize iyiliğin ve sağlığın sadece doğadan geleceğine inanan doğal cilt bakım ürünleri markası ROSECE yepyeni ürünü doğal içerikli ‘Renkli Güneş Kremi’ ile yazdan kalan tatlı bronzluğu korumaya yardımcı oluyor. ROSECE inovasyonuyla geliştirilen formülüyle tüm ciltlerde kullanılabilen ROSECE ‘Renkli Güneş Kremi’ cilt tonunu eşitlerken aynı zamanda sağlıklı ve ışıltılı bir görünüm sağlıyor.
Rosece Renkli Güneş Kremi ile Bitmeyen Yaz
Jo Malone London, ruh sağlığı problemi yaşayan insanlara destek olmak, onları hayata yeniden bağlamak ve geliştirmek adına desteklerini sunuyor. Marka, ilham verici hayır kurumları ve farkındalık yaratan özel projelere destek sağlıyor...
Bugünün kadını “güçlü ve yeni olmalı ” eşit, özgür, güçlü, bağımsız ve her zaman “sürücü koltuğunda” hayatının kendi komutasında. Modern kadınlığın bu temel değerlerinden oluşan Trussardi Parfümleri, parfüm sanatında yeni bir klasik ve tazı markası için özgün tanımlayıcı bir kimlik.  
Yeni Kadın Değerlerinin Kokusu...
Canlı, ışıltılı gözler için daha hızlı onarım teknolojisi ve gençliği ortaya çıkaran yenilenen formülü ile Estée Lauder yeni göz kremini sunar.
Estée Lauder Yeni Göz Kremi
Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix
Beste Paydaş Ertan /  Kurucu- Editör
BESTENBEAUTY
Güzellik, moda, sağlıklı yaşam, life stye, etkinlikler ve yeni çıkan ürünlere dair güncel bilgileri takip ederken,  sosyal sorumluluk projelerinden de haberdar olabileceğiniz keyifli ve bilgi içerikli platform...
 
2021 ©  BESTENBEAUTY'de yayınlanan içeriklerin tüm hakları saklıdır.
design by humay demirbas
info@bestenbeauty.com